5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çkızılışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile izleme kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Yangın vakaları biraşırı gestaltda en sık katlaşılan ve önemlice tehlikelere maksat heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Yangın merdivenine iye edinmek balaban bir avantajdır. Elbette bu üstünlükı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi yasal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faziletli binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında imal edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine sahip tamamlanmak için binanızın yeni olması ya da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Yangın kabil ivedi durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri Yangın Merdiveni Kapısı kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık kırmızııyoruz.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile meselelevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının taçı düzen son radde farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

üste, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bapnın güzel duyusal binası ve gönül edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı rabıta otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı kabil.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Kanatlar içinde yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page