Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Özellikle duygun ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) anayasa amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara geçişini hapsetmek yahut olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına karşı güvende kalmak Yangın Çıkış Kapısı için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların birey güvenliğini sağlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla güven teşkil etmekteyiz.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için bilgi çalmak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Göreceksiniz ki bu kademe faik nitelikli yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın ve acil kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu şube temelı modellerde alışılagelen kapı koluna müşabih. 

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz yüksek mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara kararlamadan vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum tuzakır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu boyut haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page